Beschikbaar?
Het hele jaar

Poezenportret

U kunt via Kattenoppas Den Bosch door samenwerking met Studio Retouched een fraaie, exclusieve afdruk van uw kat bestellen of laten maken. Niet alleen geschikt om in de woonkamer te hangen, want ook op kantoor komt zo'n print heel goed tot z'n recht!

U kunt kiezen uit verschillende printprodukten in diverse afdrukformaten. Een foto-optimalisatie om de print zo mooi mogelijk te maken is ook inbegrepen. Is de er nog geen goede foto van uw huisdier? Dan wordt die nog professioneel voor u gemaakt. U krijgt altijd een interessante totaalprijs met extra korting voor vaste kattenoppasklanten! Hebt u interesse? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Fotoafdruk

Fotoafdruk

Uw poezenfoto wordt door een fotovaklab afgedrukt op hoogwaardig fotopapier voor excellente topkwaliteit. Verkrijgbaar in Glossy, Lustre en Pearl.
Vanaf € 6,20

Lees verder

Aluminium

Aluminium

Een Dibond print wordt uitgevoerd op een aluminium paneel met een lichtgeborstelde structuur (RVS). Dit zorgt voor een unieke look and feel.
Vanaf € 29,95

Lees verder

Canvas

Canvas

Een haarscherpe print op van uw huisdier op echt canvasdoek met een frame van 2 of 4 cm dikte. U hebt keuze in wel of geen bedrukking van de zijkant.
Vanaf € 12,95

Lees verder

Diamandglas

Diamandglas

Intense kleuren en een prachtig diepte-effect door 4 mm dik gehard, kristalhelder diamantglasglas. Daar komt uw huisdier zeker mooi op uit!
Vanaf € 74,95

Lees verder

Plexiglas

Plexiglas

Een foto op plexiglas is trendy en opvallend. Door het hoogglanseffect van het plexiglas past de foto perfect in een modern, stijlvol interieur.
Vanaf € 34,95

Lees verder

Xpozer

Xpozer!

Prachtig en unieke weergave van de foto, afgedrukt op een fotografisch folie zonder zichtbare structuur zoals bij Canvas. Geen lijst of reflecties!
Vanaf € 41,95

Lees verder

Studio Retouched

Wilt u meer weten over wat er allemaal nog meer op fotogebied mogelijk is?

Top