Beschikbaar?
Het hele jaar

Baasjes & reviews

Hieronder ziet een kleine greep uit het bestand van opdrachtgevers waar we de afgelopen jaren op gepast heb of nog steeds regelmatig op bezoek komen. Soms zijn het niet alleen katten, ook eenden, cavia's, konijnen, kortom bijna alle kleine huisdieren kunnen gebruik maken van de oppasservice van Kattenoppas & Omstreken. Op sommige foto's is onze kleine assistent Brent te zien, een bezienswaardigheid voor veel katten!

Ook heeft een aantal katten hun baasjes onderaan de pagina een review laten schrijven, natuurlijk heel leuk om die berichten eens te lezen!"Jacqueline is al een aantal jaren onze kattenoppas. En sinds wij konijnen hebben, ook onze konijnenoppas. Wij zijn erg tevreden over haar! Het is echt een goede uitkomst voor ons, aangezien onze katten veel liever thuis blijven dan naar een kattenpension gaan."

Marian, Den Bosch

"We kennen Jacqueline al meer dan een jaar en wij en onze drie lieverdjes kunnen geen betere oppas wensen. Jacqueline is professioneel, flexibel en betrouwbaar. We kunnen gerust met vakantie en toch kennen we alle ontwikkelingen op het thuisfront."

Jurgen en Monica, Den Bosch

"Wij en onze twee katten, konijn en cavia zijn heel blij met de verzorging die Jaqueline elke keer komt geven als wij op vakantie gaan. De katten waren niet eens beledigd dat wij weg waren! Helemaal geweldig is ook dat Jacqueline altijd zo snel (last minute) kan."

Tim, Vught

"Wij hebben Jacqueline gevonden via Marktplaats. Een onbekend persoon in je huis laten als je weggaat is toch wel even spannend. Maar tijdens onze kennismaking was de twijfel ook gelijk al weg. Jacqueline is professioneel, flexibel en heel lief voor de dieren."

Thea, Empel

"Ben erg blij met Jacqueline als kattenoppas. Mijn katten kunnen tijdens mijn vakantie lekker thuis blijven, krijgen het eten dat ze gewend zijn en Jacqueline heeft alle aandacht voor ze. Ik heb twee sphynxen en Jacqueline heeft erg goed voor ze gezorgd."

Natasja, Den Bosch

"We hebben al twee keer gebruik gemaakt van de Kattenoppas en wij zijn erg tevreden. Het is een betrouwbare, betaalbare, en fijne dienst waar we in de toekomst vast nog een keer gebruik van zullen maken. Van harte aanbevolen in elk geval."

Jeroen, Den Bosch

"Ik ben super tevreden over de verzorging van onze katten tijdens onze vakantie! Naast de dagelijkse verzorging kreeg een van de katten ook netjes haar medicijnen. Ze waren goed te bereiken en hielden ons af en toe op de hoogte van hoe het ging. Super fijn! Ik bel ze voor de eerstvolgende vakantie weer!"

Floris, Heusden

"Wij waren heel blij dat Jacqueline afgelopen week kon op zo'n korte termijn, Mick en Misch zijn fantastisch verzorgd en zijn niks te kort gekomen. Ik denk voor van de zomer weer een goed adres te hebben!"

Marcel, Drunen

Heeft u nog vragen?

Misschien worden ze op deze pagina al beantwoord, neem anders gerust contact op!

Top