Beschikbaar?
Het hele jaar

FAQ

Heeft u na het lezen van de website nog vragen? Misschien staan ze hieronder bij. Klik op een vraag om het antwoord te kunnen lezen. Staat uw vraag er niet bij of een van de antwoorden niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja, we staan officieel ingeschreven met ons bedrijf. Het inschrijfnummer is 85044032

We werken met een aantal oproepkrachten die bij grote drukte of ziekte graag taken van ons overnemen. Er zal dus te allen tijde iemand voor uw kat zorgen!

Voor ons is dat geen enkel probleem. Indien u ’s ochtends een berichtje stuurt dat u dezelfde dat nog thuis komt, zal die dag ook niet meer berekend worden.

Dat is afhankelijk van de katten. De ene kat wil graag knuffelen terwijl de andere kat pas durft te gaan eten als we weg zijn. We houden dus rekening met de wensen van de kat. Het bezoek duurt maximaal een half uur.

Ook tijdens uw vakantie mag de kat naar buiten. Het komt wel eens voor dat we de kat dan niet thuis treffen, maar de meeste katten herkennen al snel het geluid van de auto en komen meteen naar binnen.

Als uw kat ziek wordt, nemen we natuurlijk altijd eerst contact met u op. In principe zullen we een afspraak regelen bij uw eigen dierenarts. Mocht u (nog) geen dierenarts hebben, dan zullen we in overleg met u zelf een dierenarts kiezen.

Natuurlijk kan dat. Het is voor ons een kleine moeite om een WhatsApp of mailtje te sturen. En als u het op prijs stelt, kunnen we ook een foto/video meesturen.

De factuur zal als in PDF-bestand naar uw emailadres gestuurd worden. U kunt het bedrag dan overmaken. Alle bedragen zijn inclusief BTW, deze is apart vermeld op de factuur.

De benzinekosten zijn voor ons het meest doorslaggevend in het bepalen van de prijs. Het tarief per bezoek blijft dan ook ongewijzigd als bepaalde werkzaamheden niet hoeven te worden uitgevoerd.

Voor ons is de afstand naar Rosmalen groter dan naar Den Bosch, vandaar dat de kosten hoger zijn.

Daarvoor verwijzen we u graag naar de website , die kan u alles vertellen over de mogelijkheden en speciale tarieven voor klanten van Kattenoppas & Omstreken!

Wilt u dat ik ook op úw kat kom passen?

Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Top