Beschikbaar?
Het hele jaar
WhatsApp?

FAQ

Heeft u na het lezen van de website nog vragen? Misschien staan ze hieronder bij. Klik op een vraag om het antwoord te kunnen lezen. Staat uw vraag er niet bij of een van de antwoorden niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ja, ik sta officieel ingeschreven met mijn bedrijf. Het inschrijfnummer is: 53286529

Ik werk met een paar vrijwillige oproepkrachten die bij grote drukte of ziekte graag taken van mij overnemen. Er zal dus te allen tijde iemand voor uw kat zorgen!

Voor mij is dat geen enkel probleem. Indien u mij een ’s morgens een sms-je stuurt dat u dezelfde dat nog thuis komt, zal die dag ook niet meer verrekend worden.

Dat is afhankelijk van de katten. De ene kat wil graag knuffelen terwijl de andere kat pas durft te gaan eten als ik weg ben. Ik houd dus rekening met de wensen van de kat. Het bezoek duurt maximaal een half uur.

Ook tijdens uw vakantie mag de kat naar buiten. Het komt wel eens voor dat ik de kat dan niet thuis tref, maar de meeste katten herkennen al snel het geluid van mijn auto en komen meteen naar binnen.

Als uw kat ziek wordt, neem ik natuurlijk altijd eerst contact met u op. In principe zal ik een afspraak regelen bij uw eigen dierenarts. Mocht u (nog) geen dierenarts hebben, dan zal ik in overleg met u zelf een dierenarts kiezen.

Natuurlijk kan dat. Het is voor mij een kleine moeite om een SMS/WhatsApp of mailtje te sturen. En als u het op prijs stelt, kan ik ook een fotootje meesturen.

De rekening zal ik in PDF-bestand naar uw emailadres sturen. U kunt het bedrag dan naar mij overmaken. Alle bedragen zijn inclusief BTW, deze is apart vermeld op de factuur.

De benzinekosten zijn voor mij het meest doorslaggevend in het bepalen van de prijs. Het tarief per bezoek blijft dan ook ongewijzigd als bepaalde werkzaamheden niet hoeven te worden uitgevoerd.

Voor mij is de afstand naar Rosmalen groter dan naar Den Bosch, vandaar dat de kosten voor mij hoger zijn.

Daarvoor verwijs ik u graag naar de website van mijn vriend Paul, die kan u alles vertellen over de mogelijkheden en speciale tarieven voor klanten van Kattenoppas & Omstreken!

Wilt u dat ik ook op úw kat kom passen?

Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Top