Beschikbaar?
Het hele jaar
WhatsApp?

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Vos. Samen met mijn vriend Paul, ons zoontje Brent en poezen Katrien, Plien en Gijs woon ik in Vlijmen. Al van kinds af aan heb ik een enorme liefde voor dieren, zeker voor katten. Daarom begrijp ik hoe lastig het is om de zorg voor uw kat uit handen te geven.

Een kat blijft het liefst in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving om daar verzorgd te worden. In een dierenpension onderbrengen is vaak geen optie omdat ze daar erg gestrest en ontheemt van kunnen raken. Als wij zelf weggaan regel ik ook een oppas voor onze poes. Zo wil ik dat er elke dag een vertrouwd iemand de tijd neemt om haar eten, drinken en een schone kattenbak te geven. Maar vooral ook aandacht in de vorm van een aaitje en even rustig met haar op de bank zitten en te spelen. Natuurlijk krijgt uw kat van mij minstens zoveel aandacht!

Jacqueline Vos

Naast het runnen van mijn kattenoppas, werk ik als teamleider in een ziekenhuis. Omdat ik ooit zelf een oppas zocht, is het idee ontstaan om een kattenoppas te starten. Een kattenoppas is natuurlijk 365 dagen per jaar geopend. Omdat ik graag constant dezelfde kwaliteit zorg wil blijven leveren, maak ik ook wel eens gebruik van een aantal officiële oppas-assistentes. Hieronder kunt u alvast zien wie dat zijn. De dames zijn allemaal zeer ervaren en minstens even dierengek als ik! Overigens blijf ik zelf te allen tijde eindverantwoordelijk en ben ik altijd uw eerste aanspreekpunt.

Ik hoop binnenkort ook met u en uw kat kennis te mogen tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis!

Jacqueline VosBabs

Regio Heusden/Vlijmen

Judith

Regio Den Bosch (Rosmalen/Empel)

Puck

Den Bosch

Ramona

Regio Drunen / Waalwijk

Robin

Regio Zaltbommel

Jolande

Regio Den Bosch (Rosmalen/Empel)

In de praktijk

Inmiddels heb ik veel ervaring met honderden oppaskatten. Hoe werkt dat in de praktijk?

Top