Beschikbaar?
Het hele jaar

Over ons

Mijn naam is Jacqueline Vos. Samen met mijn partner Paul, ons zoontje Brent en poezen Katrien, Plien en Gijs woon ik in Vlijmen. Al van kinds af aan heb ik een enorme liefde voor katten. Daarom begrijp ik hoe lastig het is om de zorg voor uw kat uit handen te geven.

Een kat blijft het liefst in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving om daar verzorgd te worden. In een dierenpension onderbrengen is vaak geen optie omdat ze daar erg gestrest en ontheemt van kunnen raken. Als wij zelf weggaan regel ik ook een oppas voor onze poes. Zo wil ik dat er elke dag een vertrouwd iemand de tijd neemt om haar eten, drinken en een schone kattenbak te geven. Maar vooral ook aandacht in de vorm van een aaitje en even rustig met haar op de bank zitten en te spelen. Natuurlijk krijgt uw kat van mij minstens zoveel aandacht!

Jacqueline Vos

Naast het runnen van mijn kattenoppas, werk ik als teamleider in een ziekenhuis. Omdat ik ooit zelf een oppas zocht, is het idee ontstaan om een kattenoppas te starten. Een kattenoppas is natuurlijk 365 dagen per jaar geopend. Omdat we graag constant dezelfde kwaliteit zorg willen blijven leveren, maken we ook gebruik van een aantal officiële oppas-assistenten. Hieronder kunt u alvast zien wie dat zijn. De dames en heren zijn allemaal zeer ervaren en minstens even dierengek als wij! Overigens blijven we zelf eindverantwoordelijk en zijn we altijd uw aanspreekpunt.

Babs Oosterwaal

Mijn naam is Babs Oosterwaal. Samen met mijn man Jeroen, onze dochter Saar en poezen Kaatje, Miesje en Henkie woon ik, net als Jacqueline in Vlijmen. Ik werk bij Steve Madden en ontwerp voor dit merk de schoenen collectie voor dames, heren en kinderen. Dat doe ik met heel veel plezier! Toch bleef het werken met dieren in mijn hoofd zitten. Het liefst wilde ik namelijk dierenarts worden toen ik klein was… 😉

In 2019 kreeg ik de mogelijkheid om naast mijn baan voor Jacqueline te gaan werken. Hoe leuk! In eerste instantie hielp ik Jacqueline met het verzorgen van de katjes gedurende de vakantieperiodes. Toen Jacqueline het steeds drukker kreeg, ben ik haar vaker gaan helpen en sinds januari 2022 zijn we samen eigenaar van Kattenoppas Den Bosch & Omstreken.

Samen met ons fantastische team zorgen wij met veel aandacht en liefde voor uw katten en andere kleine huisdieren. Dat geeft mij iedere dag weer een trots en voldaan gevoel. We hopen binnenkort ook met u en uw kat kennis te mogen maken tijdens een vrijblijvend bezoek!

Wie werken er als oproepkattenoppas?Jolande

Regio Den Bosch

Susanne

Regio Drunen/Waalwijk

Robin

Regio Zaltbommel

Isabel

Regio Den Bosch

Janne

Regio Heusden

Indi

Regio Den Bosch

Pieter

Regio Den Bosch

Liz

Regio Den Bosch

Gabry

Regio Den Bosch

Laura

Regio Den Bosch

Jij?

Neem contact op!

In de praktijk

Inmiddels hebben we al honderden oppaskatten! Hoe werkt het in de praktijk?

Top